SARAMACCA FOOD EXPRESS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 217 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Saramacca Food Express. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2024 om 12:02 Ik heb 90 minuten gewacht op m’n eten, dat kan natuurlijk gebeuren ivm de drukte, wat begrijpelijk is, maar dan verwacht ik wel dat mijn eten vers is en dat was helaas niet het geval. De bara was van rubber, de telo was helemaal slap en de saoto koud
28 apr 2024 om 19:42 Kerrieei was zwart en kip ketjap was droog
23 apr 2024 om 21:07 Eten is echt voortreffelijk. Vooral de roti doksa . Alleen bezorgtijd is abnormaal lang
17 apr 2024 om 8:27 Bestelde laat in de avond en het duurde alsnog langer dan een uur, maar dat vond ik niet heel erg. Eten was echt top!
16 apr 2024 om 12:04 MATIG! Had minimaal 4 uur vooraf mijn bestelling doorgegeven, kwam laat. Jullie belde, ik belde terug, geen gehoor, Kreeg droge pastei ipv bakabana, De bezorger die belde kwam best geïrriteerd over aan de telefoon, jammer! Geen herhaling
13 apr 2024 om 9:25 Eten was oud
13 apr 2024 om 1:47 Lekker eten!!
9 apr 2024 om 21:51 Eten duurd veel te lang..sate was droog is zoizo gewoon uit de fabriek kant en klaar de bara in folie helemaal bezweet eten koud bezorger was netjes maar voor dit geld zou ik hier niet meer bestellen zonde maar heb de helft kunnen weggooien
6 apr 2024 om 19:34 Nee deze keer was slecht ik he vaker besteld maar de broodjes en de loempia waren taai en koud.de dwet was bevroren.dus het was helemaal niet lekker normaal zit er peper bij maar nu ook niet .
29 mrt 2024 om 10:04 Duurde iets langer, maar dat werd aangegeven. Eten kwam gewoon vers en warm aan. Heerlijk dus!
20 mrt 2024 om 19:21 Roti was vers, kousenband en kip ook, erg lekker. Nasi was goed verse groenten en de kip was superlekker! Aanrader!
13 mrt 2024 om 20:22 Eten goed Bezorgtijd (mail) zou 1 uur zijn, bezorging was na 2 uur terwel er na een uur al stond dat men bijna voor deur staat